« Takaisin blogiin
Insider

Yksi eniten esitetyistä kysymyksistä koski Contour ShuttlePROsta

ShuttlePro

DaVinci Resolve on videoeditointisovellus PC:lle & Macille. Sovellus on suosittu ammattilaisten ja intoilijoiden keskuudessa. Kuulemme asiakkaiden puhuvan siitä paljon luovilla messuilla, ja henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita ostamaan Contour ShuttlePROn - suositun multimediaohjeimemme - kysyvät usein tukitiimiltämme yhteensopivuudesta.

Jos olet innokas videomuokkaaja, laadukkaan ammattitason editointiohjelmiston löytäminen voi olla kallista ja niihin yleensä vaaditaan jatkuva tilaus. Osittain DaVinci Resolven suosio johtuu siitä, että se on täysin ilmainen! DaVinci Resolve on ilmainen ladata sekä käyttää ja se ylläpitää korkeaa laatuaan, koska se on ohjelmistoalusta, joka tukee Black Magic Designin ammatillista editointilaitteistovalikoimaa. Tämä ohjelma on todellinen pro-ohjelmisto täysin maksutta!

Miksi se on ilmainen? Teoria on melko yksinkertainen; ala käyttää ohjelmistoa, ja videokuvaajana tai ammattilaisena todennäköisesti harkitset heidän laitteiston ostamista. Se on saman tyylinen strategia kuin se, kuinka Apple käytti iTunesia rakentamaan iPodin ja iPhonen asiakaskunnan, ja se lähestymistapa toimii erittäin hyvin.

 

Onko DaVinci Resolve hyvä?

Davinci Resolvesta on tullut valitsemani editointiohjelmisto, eikä vain siksi, että se on ilmainen. Se tarjoaa monia kehittyneitä ominaisuuksia, jopa 8k-resoluution videoyhteensopivuuden, edistyksellisen ja helppokäyttöisen multi-track-aikajanan, erinomaisia siirtymiä ja tehosteita, väriluokittelun ja kattavan valikoiman videon ulostuloformaatteja. Jos olet YouTube- tai Vimeo-fani, siitä löytyy jopa esiasetukset, joiden avulla voit luoda videoita sosiaalisen median projekteihin. Miksi maksaa näistä ominaisuuksista, kun niitä saa ilmaiseksi?

On reilua sanoa, että käyttöliittymä voi olla hieman hankala aloittelijoille, mutta uusi Cut Page versiossa 16 mahdollistaa yksinkertaistetun editointikäyttöliittymän, jonka avulla voit oppia perusteet. Totta on, että kuten Photoshop CC:n kaltaisissa sovelluksissa, on enemmän ominaisuuksia kuin tavallinen käyttäjä koskaan tarvitsee, mutta kun saat enemmän kokemusta, sinun ei tarvitse jumittua perussovellukseen, joka estää sinua lisäämästä luovuuttasi. Se on ilmainen, joten se on lataamisen ja kokeilun arvoinen.

 

Miten Contour ShuttlePRO voi parantaa työskentelyäsi DaVinci Resolven kanssa?

Useimmilla luovilla sovelluksilla on laaja valikoima näppäinyhdistelmiä, jotka mahdollistavat yhteisten ominaisuuksien käytön. DaVinci Resolve ei ole poikkeus tässä tilanteessa, ja siitä löytyykin satoja valittaviksi. Kukaan videoeditori ei käytä niitä kaikkia ja useimmat käyttävätkin 10-15 suosikkiaan, mutta edes joidenkin näistä käyttäminen voi todella nopeuttaa työnkulkua. Contour ShuttlePROn avulla voit käyttää suosikkipikavalintaasi helposti, ja siksi se onkin niin suosittu laite videoeditoijien keskuudessa.

Yhdistämällä jog shuttle -ohjauksen 15 ohjelmoitavaan painikkeeseen, se toimii tavallisen hiiresi rinnalla, mutta asettaa kaikki suosikkipikavalintasi näppäimistöstä vapaaseen käteesi. Chris Watkins kutsui Contour ShuttlePROta yhdeksi parhaista salaisuuksista videoeditoinnissa, ja hänen videonsa kannattaakin katsoa täältä

 

Contour ShuttlePRO parantaa työnkulkuasi DaVinci Resolvessa

Contour ShuttlePRO käyttää näppärää ajuriohjelmistoa PC:llä ja Macilla, ja siksi sitä voidaankin käyttää useilla eri sovelluksilla, mukaan lukien DaVinci Resolve.

Asenna ajuri, kytke Contour ShuttlePRO, käynnistä DaVinci Resolve ja voit heti skannata videoaikajanasi käyttämällä shuttle-ohjainta. Viisitoista painiketta on ennalta ohjelmoitu lisäämään, jakamaan ja korvaamaan videoita, lisäämään merkkejä, merkitsemään sisään ja ulos, kumoa/tee uudelleen sekä paljon muita toimintoja, jotka ovat suosittuja DaVincissä.

ShuttleBlogpost_GraphicCampaign

On mahdollista, että nämä esiasetukset eivät sovi henkilökohtaiseen työnkulkuusi, ja jos näin on, voit helposti ohjelmoida painikkeet uudelleen suorittamaan tehtävät, joihin niitä tarvitaan. Jos se voidaan tehdä näppäimistöllä, se voidaan kartoittaa Contour ShuttlePROhon, eli suosikkiasetuksesi ovat aina ulottuvissasi ja ne säästävät aikaasi ja sormiasi.

Videoarvioinnissaan Chris Watkins sanoi, että tämä on paras pakkaus, jonka hän on koskaan ostanut.

 

Jos olet kiinnostunut tietämään lisää Contour ShuttlePRO v2:sta, katso tästä.

News

Rasitusvamma: Rannekanava ja rannekipu

News

Rasitusvamma: Tenniskyynärpää (lateraalinen epikondyliitti)