« Takaisin blogiin
News

RollerMouse on kuin Kinder-muna arkkitehdeille.

Jos olet arkkitehti tai tekninen suunnittelija, vietät luultavasti monta tuntia päivässä tietokoneesi edessä. Monet tehtäväsi todennäköisesti tapahtuu useilla näytöillä samaan aikaan ja myös vaativat tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Mutta onko sinulla oikeat välineet tarpeisiisi? Sinulla voi olla sekä kosketuslevy että piirustuslauta, mutta entäpä RollerMousea?

Suurin osa meistä, jotka työskentelevät monta tuntia tietokoneen edessä päivittäin, kärsimme kivusta kädessä, jolla käytämme hiirtä. Se voi olla epämukavuuden tunne tai kipua, ja se voi tuntua jopa kaulaan ja niskoihin asti. Se vaikuttaa tehokkuuteen ja työtyytyväisyyteen, ja sillä voi olla myös suuria seurauksia työhösi yleensä. Ja tässä RollerMouse tulee kuvaan.

Arkkitehdin näkökulmasta RollerMouse on kuin Kinder-muna, jolla on kolme suurta etua tavalliseen hiireen verrattuna: ergonomia, variaatio ja tehokkuus.

  • Ergonomia: Istut automaattisesti hyvässä ja ergonomisessa asennossa, kun hiiri on keskitetty eteesi.
  • Variaatio: Kun käytät molempia käsiäsi, variaatio on monipuolisempaa ja kehosi rasittuu vähemmän
  • Tehokkuus: Älykkäiden ominaisuuksien avulla työskentelet nopeammin ja tehokkaammin

David Carlssonille, joka työskentelee visualisointien ja 3D-arkkitehtonisten ratkaisujen parissa, RollerMousesta tuli hänen pelastuksensa, koska hän ei enää voinut nostaa käsiään kivun takia."RollerMouse jakaa rasituksen käsien välille ja helpottaa näin käsien ja hartioiden rasitusta. Minun ei tarvitse koskaan nostaa kättäni niin kuin tavallisen hiiren kanssa. Käteni pysyvät paikoillaan, kun teen töitä ja pidän myös selkäni suorana. Sen avulla voin työskennellä nopeammin ja tarkemmin. Itse asiassa käteni rajoittavat minua. RollerMousella jarrutan yhdellä kädellä ja ohjaan toisella sen sijaan, että tekisin kaikki liikkeet yhdellä kädellä. En osaa kuvitellakaan mitään ergonomisempaa.

Lukekaa, miten RollerMouse auttoi Davidia lievittämään kipuaan.

 

Älykkäät ominaisuudet tekevät työstä tehokkaampaa

Davidille ja monille muille graafisen alan työntekijöille vierityspalkki ja älykkäät ominaisuudet, kuten helpot ja kätevät kopiointi-/ liitäntäpainikkeet ja mahdollisuus nopeasti muuttaa kohdistimen nopeutta, auttavat työskentelyä huomattavasti. Videotuottaja Kristian Baycroft on samaa mieltä:

"Jonkin ajan kuluttua huomasin editoivani nopeammin useista syistä. Ensimmäinen syy on se, että vain pienet liikkeet Rollermousella siirtävät kohdistimen näytön toiselle puolelle. Se voi olla pieni asia, mutta sillä on suuri merkitys pitkällä aikavälillä. Toiseksi RollerMousessa on "kopioi-" ja "liitäpainikkeet", jotka helpottavat kopioimista huomattavasti. Tiedän, että myös näppäimistössä on pikanäppäimet näille toiminnoille, mutta näitä painikkeita voi käyttää nopeammin kuin pikanäppäimiä. Joskus unohdan käyttää niitä, koska en ole tottunut niihin, mutta kun muistan ne, säästän aikaa! Viimeinen syy, jonka vuoksi voin editoida nopeammin RollerMousella on se, että voin työskennellä kauemmin tauotta, koska käteni eivät rasitu. RollerMousen ergonominen suunnittelu tarkoittaa, että sinun on pakko käyttää näppäimistöä ja hiirtä terveellisemmin. En ehkä tunnista kaikkia etuja nyt, mutta olen varma, että 60-vuotias minä kiittää minua.

Lukekaa, miksi Kristian pitää RollerMousea kätevänä hiirenä

 

Uusia työkaluja on mukautettava

Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö sopeutuminen kestäisi jonkin aikaa, kun vaihdetaan normaalista hiirestä keskitettyyn RollerMouse-hiireen. Kyse on tavoista. Kun ensimmäinen este on ylitetty ja huomaat, miten paljon tehokkaammin voit työskennellä, on vaikea kuvitella palaavansa tavalliseen hiireen. Kristian selittää sen hyvin:

"RollerMousen asentaminen oli hyvin helppoa, koska se liitetään vain USB-porttiin." Aluksi en tullut toimeen RollerMousen kanssa, koska se tuntui hyvin erilaiselta kuin tavallinen hiiri. Kurkotin koko ajan oikealle ja tartuin hiireeni. Minun piti opetella uudelleen käyttämään hiirtä RollerMousea käyttäessäni, mutta oppimiskäyräni oli jyrkkä. Muutaman päivän päästä olin jo tottunut RollerMouseen ja pystyin käyttämään sitä yhtä nopeasti kuin tavallista hiirtä. En uskonut, että tottuisin RollerMousen käyttämiseen, mutta jonkin uuden käytön innostamana se tuntui hauskalta. Kun uutuuden viehätys hälveni, olin jo tottunut RollerMousen käyttämiseen."

Contour Designissa me uskomme omiin tuotteisiimme ja 25 vuoden kokemuksella ergonomisten hiirten ja näppäimistöjen kehittämisestä, tiedämme mikä toimii. Siksi tarjoamme sinulle 14 päivän ilmaisen kokeilujakson. Olitpa sitten arkkitehti, teknikko, graafinen suunnittelija, videotuottaja tai pyörittelet numeroita Excel-taulukoissa, tiedämme, että RollerMouse voi auttaa sinua huomattavasti. Haluatko Kinder-munan tunteaksesi eron? Tilaa sitten ilmainen kokeilujakso täältä

Jos haluat lukea lisää RollerMousesta, napsauta tätä linkkiä

 

Faktoja* rullatankohiiren käytöstä:

  • 99 % sanoo, että keskellä olevan osoitinlaitteen käyttäminen lievitti kipua ja epämukavuutta
  • 65 % uskoo, että ergonomiset laitteet auttavat heitä työskentelemään tehokkaammin
  • 54 % on tuntenut kipua hiirtä käyttäessään

*Tutkimus tehty yhdessä Coxit PR:n kanssa pohjoisilla alueilla 4000 osallistujalla.

 

News

Rasitusvamma: Rannekanava ja rannekipu

News

Rasitusvamma: Tenniskyynärpää (lateraalinen epikondyliitti)