« Takaisin blogiin
Insider

Miten siirryt Hollywood-elokuvasta arkielämään?

Miten siirryt Hollywood-elokuvasta arkielämään?

Jos olisit nähnyt viime vuonna uutislähetyksen tai lehtiartikkelin vuoden 2020 ensimmäisistä kuukausista, olisit varmasti luullut sen olevan Hollywood-elokuvasta tai scifi-kirjasta. Surrealistinen todellisuus, jonka koronakriisin puhkeaminen on meille aiheuttanut, vaikuttaa yhä moniin meistä päivittäin, koska meitä pommitetaan päivittäin luvuista, tilastoista ja tarinoista kriisistä ympäri maailmaa. Monet asiat ovat kääntyneet ylösalaisin ja meidän kaikkien on löydettävä tasapainomme tässä uudessa todellisuudessa.

Koronakriisiin liittyy paljon muutakin kuin pelätty virus. Se koskee myös kaikkia muita kriisejä, jotka ovat lauenneet – kuten räjähdysmäisesti kasvaneet työttömyysluvut, laaja taloudellinen kriisi, johon olemme ajelehtimassa, IT-turvallisuushaasteet kotoa työskentelyn vuoksi, tarve luoda miljoonia kotitoimistoja tai muut haasteet.

Onneksi kuulemme myös myönteisiä tarinoita. Tarinoita selviämisestä, hyväntekeväisyydestä ja uusista työmahdollisuuksista muuttuvassa maailmassa. Yritykset siirtävät tuotantoaan, mikä puolestaan antaa niille mahdollisuuden säilyttää työpaikat ja tulot. Tanskalainen vakuutusyhtiö TopDanmark on kokenut huomattavan muutoksen sairauslomissa. Sairauslomat ovat vähentyneet yli 3 prosenttia, jopa 1,8 prosenttiin, sen jälkeen, kun heidän 2300 työntekijää alkoi työskentelemään kotoa.

Monien uusien kotityöpaikkojen perustamiseen on liittynyt valtavia investointeja IT-järjestelmiin ja -laitteisiin. Lisäksi se on saanut monet yritykset pohtimaan, miten parhaiten hyödyntää näitä muutoksia jopa kriisin jälkeen, ja mitä muutoksia kannattaa tehdä tulevaisuudessa.

Kotona työskentely, ja sen varmistaminen, että se ei ole fyysinen taakka työntekijöille, on Contour Designing tärkein painopiste ja osaamisemme ydin. Riippumatta siitä, missä työskentelet – kotona, toimistossa tai täysin eri tilassa, tapa jolla istut – ryhtisi ja asentosi – on erittäin tärkeä. Siksi ergonomia on tärkeää, vaikka et olisikaan toimistossa.

Optimoi mobiili työpaikkasi Travel Kitin avulla.

Kotitoimiston ergonomia voi vaihdella valintasi ja ympäristösi mukaan. Esimerkiksi, jos sinulla on huone, johon voit asentaa kotitoimistosi, voit helpommin noudattaa tavallisia ohjeita kotitoimiston suunnitteluun. Mutta jos sinun pakko käyttää esimerkiksi ruokailutilaa tai keittiönpöytää työskentelyyn, tarvitset laitteita, jotka on helppo asentaa ja koota kasaan. Contour Designissa me olemme käyttäneet viimeiset 25 vuotta kehittääksemme ergonomisia laitteita, jotka minimoivat kehoon kohdistuvaa rasitusta tietokoneella työskennellessä. Meillä on luonnollisesti ratkaisu myös kotitoimistoihin. Contourin Travel Kit tarjoaa sinulle ergonomian kannettavana versiona.

Miten siirryt Hollywood-elokuvasta arkielämään? Siinä on kysymys, johon haluamme vastata lähikuukausina.

News

Rasitusvamma: Rannekanava ja rannekipu

News

Rasitusvamma: Tenniskyynärpää (lateraalinen epikondyliitti)