« Takaisin blogiin
News

Markkinoinnin rokkistarat, sosiaalisen median suunnannäyttäjät sekä aloitteentekijät saattavat myös tarvita ystävää

Luovat ihmiset suosivat Unimousea

Joillekin luova työ tarkoittaa pitkiä tunteja tietokoneen ääressä. Varmistaaksesi, että et tuhlaa energiaa kipuun ja epämukavuuteen, voi olla hyvä ajatus tukeutua "ystävään, joka auttaa hädässä". Unimouse voi olla se ystävä, joka vähentää kehon rasitusta ja auttaa sinua.

Tietokoneen edessä istuminen useita tunteja rasittaa kehoa ja voi aiheuttaa kipua tai epämukavuutta eri kehon osissa - esimerkiksi olkapäissä, ranteissa tai kaulassa. Moni voi tunnistaa tämän tyyppisen kivun. Kipu ei ole liity vain tiettyihin työtehtäviin tai ammattiryhmiin, vaan se voi vaikuttaa keneen tahansa – yhteinen piirre on kuitenkin se, että se koskee erityisesti niitä, jotka viettävät monta tuntia päivässä tietokoneen edessä.

Näin Unimouse auttoi valokuvaajaa Andrian Storeyta lievittämään rannekipua.

Luovaa ja yksityiskohtaista työtä varten tarvitaan oikeat työkalut. Samalla sinun pitäisi pitää kehosi terveenä ja kivuttomana. Unimousesta saat tarkkuustyökalun, jonka ansiosta ryhtisi muuttaminen on helppoa ja siten se vähentää rasitusta ja kipua.

"Pallohiiret ja joystickit eivät auttaneet, joten päätin kokeilla Unimousea 14 päivän ilmaisen kokeilujakson ajan. Se ei ole markkinoiden halvin hiiri, mutta olen iloinen, että kokeilin sitä."

Hiirellä työskentelystä johtuva kipu ja epämukavuus on hankalaa useimmille, mutta freelancereille se voi olla tuhoisaa, koska kivusta voi tulla ylivoimaista ja näin ollen vaikeuttaa myös työn tekoa. Siksi ehkäisevät toimet ovat tärkeitä ja jopa pienten varoittavien merkkien huomaaminen. Vaikka diagnoosit voivat olla erilaisia, ne ovat kuitenkin epämukavia ja ne pitäisi ottaa vakavasti. Normaalisti neuvoisimme aina, että ottaisit yhteyttä työnantajaasi tai työterveyskonsulttiin, mutta jos olet freelancer, sinulla ei varmaankaan ole sellaista. Siinä tapauksessa voi olla hyvä ottaa yhteyttä lääkäriisi ongelman tunnistamiseksi.

Saa hyviä neuvoja työergonomiasta.

Matt Faulkner, jälkiäänitys- ja äänieditoija, alkoi huomata ongelmia kätensä jänteissä, jotka vaikeuttivat hänen työntekoaan. Tavallisen tietokonehiiren käytöstä tuli lopulta erittäin kivuliasta, joten hän kokeili useita ergonomisia vaihtoehtoja, jotka eivät valitettavasti sopineet hänen työtehtäviinsä.

Mattin kokemukset ovat yleisiä alalla, jolla on paljon freelancereita. Jos sinulla ei ole pääsyä monien suurten yritysten tarjoamaan työterveyskonsultointiin, voi olla houkuttelevaa mennä ostamaan ratkaisuja, jotka helpottavat ongelmia, kuten jännetulehdusta. Se voi kuitenkin joskus olla kallis matka.

"Pallohiiret ja joystickit eivät auttaneet, joten päätin kokeilla Unimousea 14 päivän ilmaisen kokeilujakson ajan", Matt sanoo. "Se ei ole markkinoiden halvin hiiri, mutta olen iloinen, että kokeilin sitä. Sen älykäs suunnittelu tarkoittaa, että se tuntuu kuin käsivarteeni jatkeelta. Kokeilujakson loputtua ostin sen, koska se lievitti kipuani."

Contour Designin 14 päivän ilmaisen kokeilujakson tarkoitus on antaa asiakkaille mahdollisuus päättää itse, onko ergonominen hiiri heille sopiva. Pystysuuntainen hiiri, kuten Unimouse, asettaa käden luonnollisempaan kättelyasentoon, mutta monille se on uusi tapa työskennellä, ja se vie hieman aikaa sopeutua.

"Minulla kesti muutaman päivän tottua siihen tavallisen hiiren käytön lihasmuistin takia. Pian pääsin taas vauhtiin ja käytän sitä enimmäkseen pystyasennossa, koska se tuntuu minulle mukavimmalta. Ilmainen kokeilujakso tarkoitti, että sain tarvittavan ajan arvioida, miltä sen käyttäminen tuntuu ennen sen ostamista."

Lue lisää Unimousesta täältä.

Olet sitten markkinoinnin rokkistara, sosiaalisen median suunnannäyttäjä, aloitteentekijä, tavallinen copywriter tai jotain aivan muuta, sinun kannattaa miettiä, miten työskentelet. Contourissa uskomme, että oikeat työkalut voivat vaikuttaa huomattavasti siihen, miten rasitamme kehoamme. Siksi olemme käyttäneet viimeiset 25 vuotta kehittääksemme tuotteita, jotka yhdistävät tarkkuuden ja monimuotoisuuden niin, että voit käyttää kaiken energiasi luomiseen, etkä kipuun työskennellessäsi tietokoneella.

Insider

Pystyhiiret: erilainen ote, sama asento

Insider

Tiedätkö kotitoimistoa koskevat säännöt vuonna 2020?