« Takaisin blogiin
News

Kampanja: Osta Contourin RollerMouse Red -hiiri tänään, niin saat 40 euron arvoisen SuperLahjakortin

Red_Instagram_post

Päivitä keskitetty hiiresi RollerMouse Red -tuotesarjan hiireen, joka tarjoaa erinomaista tarkkuutta ja joustavuutta työntekoosi. Sen avulla hiirityöskentely sujuu kuin tanssi! Osta Contourin RollerMouse Red -hiiri tänään, niin saat 40 euron arvoisen SuperLahjakortin*.

RollerMouse Red -hiiren painikkeet ja avoin leveä ohjaustanko tarjoavat mahdollisuuden käyttää oikeaa ja vasenta kättä hiirityöskentelyssä vaihtelevasti. Näin voit ehkäistä yksipuolisesta lihasten ja nivelten käytöstä johtuvia rasitusvammoja ja lisätä jaksamistasi tuntikausien hiirityöskentelystä huolimatta. Mahdollisuus muuttaa osoittimen nopeutta helposti ja nopeasti sekä ohjaustangon paksu kuvioitupinta tarjoavat parempaa osoitintarkkuutta työskentelyysi.

Lue lisää kampanjasta täältä.

*) Kaikkien valmistajien keskitetyt hiiret oikeuttava lahjakorttiin kampanjan aikana, sekä Contour Design RollerMouse -hiiret että muut keskitetyt hiiret. Sinun tulee vain ottaa kuva vaihdettavan, vanhan hiiresi sarjanumerosta ja leikatusta johdosta ja liittää se oikealla olevaan lomakkeeseen. Huomaa, että sarjanumeron ja leikatun johdon tulee olla näkyvillä samassa kuvassa. Lahjakortti osoitetaan yritykselle, joka on ostanut ja maksanut uuden RollerMouse Red -hiiren. Vaihtoehtoisesti voit vaihtaa lahjakortin 40 euron arvoiseksi lahjoitukseksi kohteelle SOS-Lapsikylä

Insider

Yksi eniten esitetyistä kysymyksistä koski Contour ShuttlePROsta

Insider

Ergonomian Anatomia